• Βρίσκεστε εδώ:
Είσοδος
Ηρώων Πολυτεχνείου 3
TK 43100, Καρδίτσα

τηλ: 24410 22301
φαξ: 24410 22238
email: info@karditsacci.gr
Καλώς ήλθατε στο Ηλεκτρονικό Εμπορικό Κέντρο του Επιμελητηρίου Καρδίτσας.

Οι παραδοσιακοί τρόποι διενέργειας εμπορικών συναλλαγών μεταξύ των επιχειρήσεων στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας. Η ανάγκη για μείωση του κόστους, επιτάχυνση των συναλλαγών και διεύρυνση των αγορών επιβάλει τη χρήση εξελιγμένων μέσων που αυτοματοποιούν βασικές λειτουργίες, διευκολύνουν τη γρήγορη και αξιόπιστη ανταλλαγή τυποποιημένης πληροφορίας και παρέχουν κρίσιμη πληροφόρηση για τη λήψη αποφάσεων. Ωστόσο, η αγορά, εγκατάσταση, ανάπτυξη και συντήρηση τέτοιων μέσων απαιτεί υψηλές επενδύσεις κι αυτό καθιστά τη χρήση τους απαγορευτική.

Η ανάπτυξη της απαιτούμενης υποδομής του τύπου αυτού κεντρικά από το επιμελητήριο δίνει λύση στο πρόβλημα και παρέχει τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την ανταγωνιστικότητα τους. Μέσω του Ηλεκτρονικού Εμπορικού Κέντρου θα εξασφαλιστεί η δυνατότητα ολοκληρωμένης προβολής της κάθε επιχείρησης-μέλους του επιμελητηρίου τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό, συνεισφέροντας στη σύναψη συνεργασιών και νέων εμπορικών συμφωνιών. Οι επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους θα προβάλλονται σε ειδική περιοχή Εκθετηρίου Προϊόντων του Portal.

Όνομα χρήστη:
Συνθηματικό:
Νέες Εταιρίες Μέλη
ΣΟΦΑΔΙΤΟΥ Π...
ΜΠΑΚΑΛΗ ΖΑΧΟΥ
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ...
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ...
Δείτε όλες τις εταιρίες
Νέου Σύμβουλοι
Κραμποκούκης Θωμάς
ΜΠΑΚΑΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΜΠΕΛΕΣΑΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Empowerment Solutions
Δείτε όλους τους Συμβούλους
Νέα Προϊόντα
Δέντρα2
Δέντρα1
Δέντρο2
Δέντρο1
Δείτε όλα τα προϊόντα
Το έργο αυτό συγχρηματοδοτείται σε ποσοστό 80% από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ)